Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Samarbeidshotell

Byneset Golf samarbeider med Quality Hotel™ Panorama som ligger kun 15 minutter med bil fra golfbanen. Som gjest på Quality Hotel Panorama får du 50% rabatt på greenfee. Greenfee betales i proshop.

Quality Hotel Panorama
Ivar Lykkesv. 1, 7075 Tiller, Norway

Telefon: +(47) 72 90 05 00
q.panorama@strawberry.no

Quality Hotel™ Panorama ligger et steinkast unna Trondheim, kun 7 km sør for sentrum.

Hotellet åpnet opp med 327 hotellrom i Juli 2024, og har totalt 5 suiter, mange enestående superior rom, og flere hotellrom som passer perfekt for deg som er på farten. Fra den ene siden av tårnet ser du Trondheimsfjordens vakre farger og på den andre siden av tårnet ser du utover levende landskap med høye berg og dype daler. Her kan du virkelig koble av uansett utsikt.

Fra august 2024 kan hotellet ønske dere velkommen inn i sin 2000 kvadratmeter store kongressavdeling. Hotellet har plass til 850 gjester i den største salen, og totalt vil hotellet få 18 møterom i ulik kapasitet.

I august åpner hotellet også opp sitt nye restaurantkonsept, The Social Bar & Bistro. Menyen er laget for å tilby klassiske bistroretter med en moderne vri. Uansett om du søker en liten munnfull eller et herlig måltid, så har dem noe for alle.