Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Personvern

Personvernerklæring for Byneset Golf

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine personopplysninger når du besøker vår nettside www.bynesetgolf.no og når du benytter våre tjenester.

1. Hvilke opplysninger vi samler inn

Vi kan samle inn følgende personopplysninger:

Navn
Kontaktinformasjon, inkludert e-postadresse og telefonnummer
Demografisk informasjon som postnummer, preferanser og interesser
Annen informasjon relevant for kundeundersøkelser og/eller tilbud

2. Hvordan vi bruker opplysningene

Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:

For å administrere medlemskap og tjenester du har bedt om
For å forbedre våre produkter og tjenester
For å sende periodiske e-poster om nye produkter, spesialtilbud eller annen informasjon som vi tror du kan finne interessant
For å kontakte deg for markedsundersøkelser

3. Hvordan vi beskytter dine opplysninger

Vi er forpliktet til å sikre at dine opplysninger er beskyttet. For å forhindre uautorisert tilgang eller avsløring, har vi satt i verk egnede fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å beskytte og sikre opplysningene vi samler inn.

4. Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten fil som ber om tillatelse til å bli plassert på datamaskinens harddisk. Når du gir tillatelse, legges filen til og informasjonskapselen hjelper oss å analysere webtrafikk eller lar deg vite når du besøker en bestemt side. Informasjonskapsler tillater webapplikasjoner å svare deg som enkeltperson.

Vi bruker trafikklogginformasjonskapsler til å identifisere hvilke sider som blir brukt. Dette hjelper oss å analysere data om webtrafikk og forbedre vår nettside for å tilpasse den til kundenes behov. Vi bruker kun denne informasjonen til statistiske analyseformål, og deretter fjernes dataene fra systemet.

Du kan velge å akseptere eller avslå informasjonskapsler. De fleste nettlesere aksepterer automatisk informasjonskapsler, men du kan vanligvis endre nettleserinnstillingene dine for å avslå informasjonskapsler hvis du foretrekker det. Dette kan imidlertid hindre deg i å dra full nytte av nettsiden.

5. Deling av opplysninger med tredjeparter

Vi vil ikke selge, distribuere eller lease dine personopplysninger til tredjeparter med mindre vi har din tillatelse eller er pålagt ved lov å gjøre det. Vi kan bruke dine personopplysninger til å sende deg salgsfremmende informasjon om tredjeparter som vi tror du kan finne interessant hvis du forteller oss at du ønsker dette.

6. Dine rettigheter

Du har rett til å be om detaljer om personopplysningene vi har om deg. Hvis du ønsker en kopi av informasjonen som er lagret om deg, vennligst kontakt oss. Hvis du mener at noen informasjon vi har om deg er feil eller ufullstendig, vennligst skriv til eller e-post oss så snart som mulig, slik at vi kan rette opp eventuelle feil.

7. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller hvordan vi behandler dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på:

Byneset Golf
Adresse: Hangarslettvegen 1376, 7074 Spongdal
E-post: reidar@bynesetgolf.no
Telefon: 960 15 599