Våre proer

Golfstore Kølleverksted Våre proer
Separator

2 Proer på Byneset…

Byneset Golf har 2 Proer; Head Pro Fredrik Mohall og sportssjef Lars Martin Berg.

 

Fredrik Mohall
er Head Pro på Byneset.
Fredrik har gjenomgått HTU (høyeste trenerutannelse) gjennom PGA of Norway
og er Klass A medlem. Fredrik har tidligere erfaring fra bl.a Italia der han har
jobbet for Golf Plaisir.
Ved siden av jobben som Pro
vil han sammen med Nina Feragen
ha ansvar for proshop og
booking på banen.

Du treffer Fredrik Mohall på
tlf: 72595152 eller 95 94 34 04
e-post: proshop@bynesetgolf.no

Lars Martin Berg
Lars Martin Berg (28) er ansatt som sportssjef ved Byneset Golf fra 1. november 2012. Lars Martin skal ha hovedansvaret for klubbens sportslige satsning. Hans hovedoppgave blir å trene junior- og elitegruppene slik at klubben når sine sportslige mål. Han starter opp med trening for disse gruppene så raskt som praktisk mulig. Fredrik Mohall fortsetter som head pro og har ansvaret for de øvrige treningsgruppene og Veien til golf-kursene.
Lars Martin er født i 1984 og kommer fra Trondheim. Han begynte med golf da han var 8 år. Han ble ferdig med sin 3-årige PGA treningsutdannelse gjennom PTU(profesjonell trenerutdannelse) i 2008. Lars Martin har kategori A i PGA-systemet.
Lars Martin spilte på landslaget i perioden 2001-2002 før han ble profesjonell i perioden 2003-2005. I perioden 2006-2008 jobbet han som assistent ved Trondheim Golfklubb. Han har siden 2008 jobbet som head pro ved Stjørdal Golfklubb. Lars Martin er en meget idealistisk og engasjert trener som ønsker å videreutvikle spillere på alle nivå.
Lars Martin vil på lik linje med Fredrik kunne gi privatundervisning.