Golfintro

Kursoversikt Byneset Golfskole Golfintro Treningsområdet Swing Catalyst
Separator

Golfintro på Byneset

Golfintro

Golfintro er introduksjon til golfsporten der alle får prøve å slå under veiledning av våre proer.
Veien fra Golf-INTRO til komplett nybegynnerkurs er ikke lang, og på en finværsdag på Byneset blir man lett bitt av golfbasillen. Golf er en også en flott bedriftsidrett, og golfanlegget på Byneset er et hyggelig sosialt møtested etter arbeidstid.
Vi kan betjene grupper på inntil 15 personer. Inkludert er utlån av køller og baller. Man får også informasjon om golf og golfkurs, og får prøve seg i praksis. Golfintro varer i cirka 2 timer og foregår på vårt store treningsanlegg og i vårt Swing Catalyst treningsstudio.
Etter en innføring i golfteknikk lager vi en morsom og uformell konkurranse for deltagerne.
Vil du ha mer informasjon om dette er det bare å ringe vår sekretær Nina Feragen på 72 59 51 52
eller sende en mail til: nina@bynesetgolf.no.

Gratis Golfintro for våre samarbeidspartnere…
Alle våre samarbeidspartnere inviteres til GRATIS golfintro på vårt treningsområde. Dette er en ypperlig anledning til å introdusere golfsporten for firmaets ansatte og kunder. Det vil bli gitt en innføring i spillet av våre erfarne instruktører og vi lager også en liten uformell konkurranse for deltagerne på treningsfeltet. Hvert firma er velkommen til å stille med inntil 20 deltagere.
Dette er jo også en populær sosial aktivitet for firmaets ansatte, og kan eventuelt kombineres med bespisning m.m. i forkant eller etterkant.
Samarbeidsfirmaer som ønsker å benytte seg av dette tilbudet må snarest melde sin interesse til nina@bynesetgolf.no for avtale om dag og tidspunkt.