Praktisk Info

Booking Greenfee Overnatting Praktisk Info
Separator

Praktisk Info

Her finner du oss
Golfsenteret ligger i vakre og landlige omgivelser, med utsikt til Trondheimsfjorden.
Du finner oss ved Spongdal på Byneset, cirka 2 mil sørvest for Trondheim. Fra Trondheim sentrum tar det ca. 20 minutter å nå oss. Det er enkelt å finne frem til Byneset, enten du velger å kjøre over Byåsen, Heimdal, Klett eller via Flakk. Er du ukjent i området, er det enklest å følge E6 fra Trondheim sentrum og sydover til Klettkrysset. Her tar du av til høyre på 707 og følger skiltene til Byneset og Spongdal. Har du mot formodning kjørt deg bort er det bare å ringe oss på 72595251, så skal vi med glede få deg inn på rett vei.

Åpningstider
Klubbhuset er åpent med proshop og kafé fra kl. 09.00 – 19.00 alle hverdager unntatt fredag, da vi stenger kl. 18.00. I juni og juli måned holder vi åpent fra kl. 09.00 – 19.30 alle hverdager unntatt fredag.
Lørdager, søndager og andre helligdager er huset åpent fra kl. 08.00 – 18.00. Åpningstidene vil imidlertid kunne endres etter behov og lysforhold utover høsten.

Parkering
Det er en stor parkeringsplass på vestsiden av forsamlingshuset Folkvang. Benytt gangveien fra parkeringsplassen (mellom Folkvang og 17. tee) og frem til klubbhuset.
Det er ikke anledning til å parkere på området foran og ved klubbhuset, og heller ikke på Folkvang sitt område. Innkjøring/parkering ved klubbhuset er kun tillatt for vareleveranser og for ansatte ved golfsenteret, samt etter spesiell tillatelse på merkede plasser.

Buss
Har du lyst til å spille golf, men ingen bil tilgjengelig? Fortvil ikke - bussene går både fra Trondheim (rute 77) og fra Heimdal (rute 75) til Spongdal. 
Sjekk ut denne linken: www.atb.no