Aktuelt

Vetle Sæther ble årets klubbmester!

I helgen ble klubbmesterskaper 2022 arrangert. Årets klubbmester skulle kåres samt klubbmester i klassen senior herrer og senior damer. I tillegg var det satt opp en nettoklasse hvor det ikke ble kåret noen klubbmester.

Det ble spilt 2 runder på lørdag og 1 runde på søndag. Utslag fra hvit tee med slagspill. Etter en tøff kamp stakk Vetle Sæther av med seieren (-1) foran Lars Martin Berg (Par) og Ole Fremstad (+3) på tredjeplass. Vi gratulerer alle med innsatsen og Vetle med seieren!
Du kan se hele resultatlisten i Golfbox under turneringer.

I seniorklassen ble det spilt fra henholdsvis rød og gul tee med slagspill uten hcp. Det var kun to damer som våget å melde seg på, men all ære til de for at de stiller opp! Her gikk Ann Kristin Leinum av med seieren (+39) foran Alise Polden (+85). Vi ønsker oss flere damer til neste år!

Senior herrer var en del flere og her gikk Frode Bostad av med seieren (+7) foran Ståle Berg (+10) og med Einar Olsvik (+12) på tredjeplass. Vi gratulerer!

Nettoklassen spilte en runde fra gul på lørdag og en runde fra gul på søndag (ingen damer her). Her ble det spilt slagspill med maximumscore. God innsats her og vinner av denne klassen ble Andreas Breen.
Du finner fullstendig resultatliste i Golfbox.