Aktuelt

Velkommen til Coca-Cola Midnight Masters!


Da er det den tiden på året igjen, da vi kan spille golf til langt på natt her på våre breddegrader!
Tradisjonen tro arrangerer vi fredag den 21. juni, i samarbeid med Coca-Cola, den årlige midnattsturneringen "Coca-Cola Midnight Masters". Konseptet er unikt, og går ut på at vi spiller turnering som strekker seg henimot og kanskje over midnatt. Hvorfor? Fordi vi kan!
Vi spiller scramble med tomannslag, der hver spiller må ha minimum 6 tellende utslag. Begg spillerene slår ut, velger beste ball. Begge spillerene slår igjen, velger beste ball og begge spilleren slår igjen. Det fortsetter slik til ballen er i hullet.

Når vi rundt midnatt kommer inn etter ferdig runde, vil det stå en foodtruck fra Una Pizzeria på gårdsplassen vår og servere oss rykende fersk pizza, som vi nyter i klubbhuset under premieutdelingen sammen med leskende drikke fra Coca-Cola.

Turneringsgebyr er kr 300 pr spiller (600 pr lag), og da er det inkludert mat og drikke etter turneringen.
Gjestespillere løser ordinær greenfee. Man kan melde seg på enten som et lag, eller individuelt. Melder du deg på individuelt, blir du satt sammen i et lag med en av de andre som melder seg på individuelt.
Vi satser på at værgudene spiller på lag med oss, og at vi får en super turnering med mange påmeldte. Flotte premier blir det også!
 Meld deg på da vel!