Aktuelt

Torsdagsgolfen - for alle med hcp fra 36-54

Invitasjon til en hyggelig golfrunde med ledsager, for deg med hcp 36-54.
Kjære medlem.Torsdag 3. juni starter vi opp med sesongens første ledsagerrunder på Byneset Syd, også kalt Torsdagsgolfen. Torsdagsgolfen er for alle med hcp fra 36-54, og har som formål å gjøre nye spillere trygge og komfortable ute på banen. Det blir praktisk repetisjon av info fra VTG-kurset, og det blir mulighet for deg som spiller til å stille alle mulige spørsmål du måtte ha knyttet til spill og bane.  
Det settes opp maks tre spillere i hver flight, ledsaget av en fadder. Fadderen blir med hele runden, eller tilstrekkelig mange hull til at dere føler det går greit å gå resten av runden alene. Fadderne er rutinerte medlemmer som har spilt noen år og som er godt kjent med det meste som foregår på en golfbane. Fadderens oppgave er å veilede i regler, hastighet på banen, banepleie, sikkerhet, etikette og ikke minst at golf skal være moro! Det er viktig at du som ny spiller kjenner deg trygg på dette, da vil du oppleve mer glede på banen og kan fokusere mer på din egen utvikling som golfspiller.

Torsdagsgolfen vil i første omgang bli arrangert hver torsdag fra 3. juni til og med 1.juli, så kommer vi tilbake med nærmere info ang. høstsemesteret. Du er hjertelig velkommen til å delta på Torsdagsgolfen, og du melder deg på ved å følge denne veiledningen:
Logg deg inn med din bruker i Golbox. Innlogging til golfbox finner du på venstre side her: https://www.bynesetgolf.no/
- Klikk på «Klubbturnering» nederst i menyen til venstre
- Klikk på den Torsdagsgolfen du ønsker å melde deg på, og klikk på «Påmelding» 
- Når du har meldt deg på vil du finne påmeldingen din under «Min forside» i menyen til venstre.
Det er plass til 9 spillere hver torsdag. Påmeldingsfrist er dagen i forveien, og når fristen er ute vil du få beskjed om hvilket klokkeslett du er satt opp på, enten kl.1700, kl.1720 eller kl.1740.
Torsdagsgolfen er gratis både for greenfeemedlemmer og medlemmer med spillerett.

Velkommen til Torsdagsgolfen!
Med vennlig hilsen
Kari Lian
VTG-ansvarlig, Byneset Golfklubb