Aktuelt

Terminliste for damegruppa

Nå er terminlisten for damegruppa Tigressene klar. Alle datoer er lagt inn i Golfbox hvor påmeldinger skjer. Den første turneringen starter i mai...

03.05.2022 - Stableford - 9 hull på Syd 
10.05.2022 - Stableford - 9 hull på Syd
KLIKK HER for oversikt...

Om damegruppa...
Er du kvinne og vil spille golf på Byneset, er nettopp du velkommen til å bli med på golfrundene til Tigressene. Flere kvalifikasjoner trengs ikke. Her er alle damer i alle aldre på alle nivå hjertelig velkommen!
Tirsdag ettermiddag møter vi opp på klubbhuset, registreres, betaler kr. 100.- og spiller dagens runde på banen. Etterpå slapper vi av i kaféen over en kaffekopp og trivelig prat og håper på lykken når dagens premier deles ut. Du må ikke møte hver tirsdag, men er med de gangene og på de arrangementene du vil og kan.

Er du ny og usikker, skal du vite at vi alle har vært det en gang. For mange er damegruppa motivatoren til å komme i gang og fortsette som golfspiller. Rundene er passelig uhøytidelige. Vi lærer golfspillets finurligheter av hverandre og blir aldri utlært. Resultatene betyr mindre, vi konkurrerer like mye med oss selv som hverandre. Gleden er stor over det ene gode slaget eller ny pers på et hull. Vi konkurrerer såpass at de to første på resultatlista premieres. Ellers får halvparten av
deltakerne premier på trekking.
I tillegg til tirsdagsrundene arrangerer vi en helgetur til andre baner. Siste runde vår og høst har vi et utvidet sosialt samvær, og sesongen avsluttes med lutfiskaften i god tid før julestresset tar oss.

Hva er risikoen med å bli med?
- Du risikerer å få nye venner.
- Du risikerer å bli en stadig bedre golfspiller.
- Du risikerer å utvikle et snev av konkurranseinstinkt og bli bitt av golfbasillen.
- Du risikerer å få med premie hjem selv om du synes det er helt ufortjent.

Hvordan komme i gang?
Vil du ha en myk start, kan du komme og bare bli med å gå runden, observere, bli kjent med oss og banen og evt slå noen slag, spille noen hull. Vi passer på at du som ny får spille sammen med noen som tar ekstra godt vare på deg, eller noen du selv ønsker å spille med.
- Meld deg på i Golfbox. Du finner frem under Klubbkalender > Registrering. Vil du gå sammen med noen du kjenner, kan du bare skrive det i merknadsfeltet i påmeldingsskjemaet.
- Eller du kan ta kontakt med en av oss i styret for damegruppa eller noen du kjenner, så skal vi hjelpe deg i gang.
Vårt mål er at alle skal trives med en hyggelig og sosial friluftsaktivitet.