Aktuelt

Sulland Trondheim er ny sponsor på Byneset...

Vi ønsker Sulland Trondheim velkommen som ny sponsor og lar daglig leder Tor Martin Johansen fortelle litt om firmaet…
- Sulland er et av Norges største privateide bilkonsern bestående av over 35 aksjeselskaper med tilsammen over 1050 medarbeidere. Virksomheten er i hovedsak konsentrert rundt bilbransjen med 35 bilhus som representerer 12 forskjellige bilmerker.
Sulland Trondheim er en del av Sulland Gruppen, og er et komplett bilhus på Tiller. Vi har siden 2013 vært forhandler av nye og brukte BMW og MINI i regionen, og teller i dag 55 medarbeidere.
I tillegg til salg av nye og brukte biler, har vi et stort mekanisk verksted med kompetente teknikere for utførelse av alle reparasjoner og nødvendige servicer. Skulle uhellet være ute, vil vårt autoriserte bilskadeverksted være behjelpelig med karosserireparasjoner.
- Fornøyde kunder er viktig for oss som jobber i Sulland Gruppen. Vi ønsker å skape gode opplevelser enten du besøker oss på nett, er i butikken for å handle bil eller besøker vårt verksted. Vi er med deg hele veien!
- Vi gleder oss til samarbeidet med Byneset Golf, og ser fram til å møte både eksisterende og nye kunder på og rundt det fantastiske anlegget på Byneset.

https://www.sulland.no/sulland-trondheim