Aktuelt

Steinar Dahl er ny styreleder i Byneset Golfklubb

Hei Alle sammen
Vi kan vel alle være enig i at 2020 frem til nå har vært et annerledes år for det norske folk. Nedstengning av til dels hele samfunnet hvor resultatet ble stopp for det aller meste av aktiviteter som vi til vanlig har vært vant til å utføre og ha tilgjengelig.
Til og med været var annerledes i år!  Tror ikke det er mange som kan huske å ha gått på ski i bymarka 17. mai!

Golfen ble selvfølgelig også rammet av dette, noe som resulterte i at vi for første gang har gjennomført et årsmøte digitalt 30. april. Noe senere enn normalt, men vel gjennomført. 

Det som ikke har endret seg er at nytt styre velges på disse årsmøtene og i år ble undertegnede valgt som styreleder sammen med flere andre dyktige styremedlemmer.

• Nestleder : Ole Christian Belsaas
• Styremedlem : Gøril Linge Five
• Styremedlem : Anne-Marie Tidemann
• Styremedlem : Andreas Stålby
• Varamedlem : Hans Petter Skjærvold

Jeg ønsker å få takke det gamle styret for vel gjennomførte år som styre for golfklubben og at de velfortjent kan nyte livet med litt mere golfspilling fremover.
En takk også til Golfsenteret for en meget fin oppgradering av vårt uteområde. Nå gror gresset, sola skinner og vi er i ferd med å komme tilbake til normalen – håper jeg.

For dere som ikke kjenner meg, tenkte jeg å fortelle bittelitt om meg selv, hvorfor jeg stilte som styreleder og hva mine tanker er rundt aktiviteter som skal foregå i de neste to årene.
Jeg er 57 år og er gift med verdens herligste dame, Berit Gran. Sammen har vi et antall mine og dine barn og et etter hvert vesentlig antall barnebarn.
For tiden (ved siden av det å starte opp som styreleder) selger jeg IT-løsninger til det norske helsevesenet slik at vi skal kunne forbedre pasientbehandlingen rundt omkring i Norge. Dette har jeg drevet med siden 1986 med ulike stillinger innen prosjekt, lederskap, service og salg i et antall europeiske land, men nå kun Norge.

Jeg har tidligere innehatt vervet som styreleder og økonomiansvar i Sjetne Håndball i den tiden vi måtte bygge opp håndballgruppa etter at elitesatsingen ikke var drivbar lenger.
På fritiden sysler jeg med familie, venner, hytta på Meråker og ikke minst golf.

Hvorfor stilte jeg som styreleder?
Jo, jeg har vært leder for valgkomiteen i flere år og fant etter hvert ut at jeg hadde lyst til å ta fatt som styreleder dersom jeg ble valgt. Og nå er jeg her!

Mine tanker om de neste to årene er at vi som er i styret er der for dere medlemmer og vi skal forvalte klubbens økonomi og klubbens interesser på en slik måte at det gagner medlemmene på best mulig måte. Dette skal vi ivareta i samarbeid med Byneset Golfsenter slik at vi sammen skal kunne ha en bærekraftig golfvirksomhet på Byneset.
Områder som økonomi, medlemspleie, tilpasset sportslig satsning og nye medlemmer er fokusområder.
Etablering av ny samarbeidsavtale mellom Golfklubben og Golfsenteret vil nok oppta mye tid i høst, hvor vi til slutt vil innkalle til ekstraordinært årsmøte for godkjenning av samarbeidsavtalen.
Utover dette vil jeg bare ønske dere en god golfsesong. Ta vare på hverandre, ta vare på banene våre og ha tålmodighet med våre nye spillere som for tiden inntar Syd-banen. Husk vi har alle vært i den situasjonen en gang.

Vi snakkes! Until then – hit’em long and straight!

Vennlig hilsen
Steinar Dahl
Styreleder Byneset Golfklubb