Aktuelt

Sommerhilsen fra styret i Byneset Golfklubb

Hvorfor har BYGK mellom 50 og 60 seniorgolfere som møtes hver onsdag på dagtid og spiller golf?
Styreleder var nysgjerrig på dette så han ønsket å melde seg på for å delta, og kjenne litt på stemningen. Den 11 juli meldt han seg på. Det var en fantastisk dag fra a til å. Han var der 20 min før og mente han hadde god tid. Imidlertid var han sistemann som registrerte seg. Her var golferne i full gang med oppvarmingen og noen var klar til start allerede. Shotgunstart ute på banen kl. 0930. Her har Olav Meland og hans menn satt opp startfeltet slik at banen er kun stengt i få timer for andre golfere.

10 min til start og det var tomt ved klubbhuset. Golfspillere med biler, traller og golfbiler spredde seg som edderkopper ute på banen. Leder startet på hull 10. De fleste kjører bil ut til dette hullet. Bilene var korrekt parkert på linje og ikke til sjenanse for noen. Han kom i en gruppe med 3 fantastiske mennesker. Etter utslaget lå 4 baller midt i fairway. Praten går løst og fast og han går og prater med alle og finner ut at de har felles kjente og interesser. Dialekten ikke er helt ekte trøndersk. Hvor kommer de fra lurer, han på. En er fra Os i Østerdalen, en fra Løkken i tidligere Sør-Trøndelag og en fra Levanger fra tidligere Nord-Trøndelag.

Er det ikke fantastisk? Gutter mellom 50 og 100 år møtes her på Byneset golfbane minst en gang i uka og rett og slett storkoser seg i lag.

Etter runden er han sikker på at disse 3 kompisene topper resultatlisten. De spilte effektivt og god golf. De var ikke så veldig opptatt av å bli nr. 1. Men at de kunne komme hjem til kona med premie (en flaske vin) og fortelle hvor fint de hadde det. På klubbhuset satt alle og småpratet over en kopp kaffe m.m., mens de ventet på premieutdelingen.

På turneringskontoret satt Olav og hans menn klar til å taste inn score og få ut lista over resultatene. Premieutdelingen gikk smertefritt og det ble premie til flere som var nederste på lista.

Men konklusjonen er klar. Her er alle vinnerne. Som leder for Byneset Golfklubb fikk han anledning til å dele ut blomster til alle som bidrar til at disse har dette treffpunktet. De gjør en fantastisk jobb!

Stig Roar Schjølberg
Nestleder Byneset Golfklubb

Les mer om Byneset Golfklubb her...

På bildet har vi Geir Eggen, Steinar Aamo og Kjell Mjøen.