Aktuelt

Proffene avgjorde i Adressa-golfen

I lett duskregn var det duket for et durabelig oppgjør om førsteplassen i den årlige turneringen som Adresseavisen arrangerer.  Gulroten er som vanlig å vinne, ta en longest eller nearest, eller å vinne litt drikke på flaske med fin etikett. I tillegg er det hvert år en tilleggspremie som trekkes blant alle som deltar.  En helside i Adressa

Førsteplassen gikk til det eneste profflaget som var påmeldt.  Herrene Bertheussen og Ingul stakk av med en knepen seier foran Opheim og Helland på andre, og Unger Nilsen og Sullivan på tredjeplass.

Det var helt jevnt i toppen, og bare ett skarve poeng skilte første og tredjeplass.  Andreplassen var likt med førsteplassen, men med sine 2(!) tildelte slag, en proffspiller og en president på laget, var seieren allikevel klar.  Å spille stableford til 48 poeng med 2 tildelte slag er en prestasjon. Det ryktes også at Ingul hadde en gloheit putter, noe som kom godt med.  

Denne mannen, Reidar Stølan, vant konkurransen om å komme nærmest hullet på to slag på det beryktede hull 18.  Gratulerer til en kjempeglad vinner. Her skal det nok boble over.

Nearest Pin på hull ni ble vunnet av Elias som var i det umulige hjørnet i dag.  Gratulerer nok en gang til Elias. For en spiller!

Longest drive ble vunnet av Håvard Hoston. (Arkivbilde fra Håvards FB - han var ikke til stede når bilder ble tatt) GRATTIS!

Og ikke nok med det kjære lesere.  Den samme Håvard Hoston, som ikke var til stede under premeieutdelingen, han stakk av med en gratis helside i Adressa også.  Undertegnede har ingen formening om hva Håvard vil bruke denne muligheten til, men han får uansett ikke plass til sin longest drive på en enkeltside i Adressa. Til det måtte han hatt en dobbelside!  

Til slutt en stor takk til Adresseavisen og Byneset Golf for et perfekt arrangement nok en gang.

Adressavisens oppvartere var Andre Håskjold og Tone-Lill Reitan.

Med vennlig hilsen
Asbjørn Bredesen
80-11505 
Gjesteskribent