Aktuelt

Ny samarbeidspartner: MDE Trondheim

Siden MDE ble etablert i 2007 har vi hjulpet mange tusen arbeidstakere og bedrifter med å finne hverandre. I dag består MDE Group av 12 selskaper som tilbyr konsulent-, bemannings- og rekrutteringstjenester, regnskapstjenester, offshorepersonell og rådgivning. Målet vårt er å bidra til verdiskaping ved å rådgi og tilrettelegge slik at arbeidstakere og virksomheter finner hverandre - basert på kompetansebehov og egenhet.

Visjon, misjon og verdier

Good to Great – det er visjonen vår i MDE. Vi ønsker å bidra til at mennesker utvikler seg, at bedrifter skaper verdier og at du som oppdragsgiver når de målene du har satt deg.
Misjonen vår er å levere relevant ekspertise og kompetanse. Riktig person, riktig kompetanse og riktige personlige egenskaper - til riktig sted. Så enkelt og så vanskelig.
I bunn ligger alltid de fire verdiene våre:
Profesjonell
Proaktiv
Respektfull
Glede

MDE Trondheim ser virkelig frem til å bli en samarbeidspartner med Byneset Golf, og å bli enda bedre kjent med alle de fantastiske samarbeidspartnerne som er en del av Byneset Golf sitt nettverk. For MDE er det viktig med aktivitet og at vi får utnyttet samarbeidet på best mulig måte være seg samlinger, aktivitetsdager, turneringer eller faglig innhold. Dette gleder vi oss til.