Aktuelt

Lempinger i coronabestemmelsene…

Norges Golfforbund melder nå om lempinger i coronabestemmelsene:
«Selv om det fortsatt vurderes å være smitterisiko ved berøring av felles kontaktflater så er de nedtonet noe. Med bakgrunn i det som er beskrevet konkluderer NGF og de samarbeidende interesseorganisasjonene (GAF, NGA, PGA og FNG) med at det nå f.eks. kan åpnes for bruk av rake i bunkere, vannkraner og søppelkasser på banen samt bruk av peg og driver på range. Flaggstang skal fortsatt stå i hullet ved putting. Det er imidlertid viktig å minne om god håndhygiene, at man tar med egen antibac og å unngå å ta seg til ansiktet».

For oss på Byneset Golf innebærer dette følgende lettelser:
- Raker legges tilbake ved bunkere
- Ballvaskere settes ut
- Søppelkasser settes ut
- Høytrykkspistoler/vann for rengjøring av sko og køller aktiveres
- Vannpost inne i klubbhuset åpnes
- Toaletter/Garderober i underetasjen åpnes
- Ballbøtter blir satt ut i ballboden på rangen
- Touchscreen skjerm for Golfbox i klubbhuset åpnes
- Utleietraller er tilgjengelige
- Golfbiler er tilgjengelige
- Tilgang til sekretariatet åpnes
- Adgangsbegrensning til proshop fjernes, men hold avstand!

Følgende tiltak opprettholdes inntil videre:
- Ikke besøk golfanlegget dersom du er i karantene, hoster eller har symptomer på smitte!
- Hold minst 1 meters avstand til hverandre!
- Deksler i hullkoppene består, ikke berør flaggstangen!
- Toalettet ved sekretariatet er fremdeles stengt!
- Myntautomaten på driving range er stengt!
- Scorekort vil ikke være tilgjengelige!

Vi tar coronasituasjonen svært alvorlig, og følger de retningslinjer og restriksjoner for spill som er pålagt oss av Norges Idrettsforbund og Norges Golfforbund. Derfor må vi alle ta ansvar og følge oppsatte regler til punkt og prikke! Ikke besøk golfanlegget dersom du er i karantene, hoster eller har symptomer på smitte.

Vi ber deg forholde deg til følgende regler:

Nye rutiner for booking av spilletid i Golfbox!
Alle som skal spille må booke spilletid i Golfbox. Det er ikke tillatt å gå ut uten at spilletid er booket.
Dette er nødvendig da vi må ha oversikt over alle som befinner seg på banen til enhver tid.
Starttider er banens største ressurs. Avbestillingsfrist for medlemmer er 2 timer før starttid. Husk å gjøre dette så tidlig som du vet at du ikke kommer til å benytte starttiden med tanke på andre medlemmer og gjestespillere.
No Show (uteblivelse fra starttid) er noe vi ikke ønsker. No Show er et økende problem for alle baner i Norge. Vi følger med antall No Show per spiller/medlem, og forbeholder oss retten til å fakturere gjeldende greenfee ved gjentakelse. Spilleren/medlemmet vil bli varslet/kontaktet før fakturering.

Gjestespillere - Forhåndsbetaling i Golfbox!
• Gjester kan booke starttid inntil 3 dager i forveien.
• Vi har forhåndsbetaling av greenfee. Dette gjøres i Golfbox.
• Det er ingen refusjon av forhåndsbetalt greenfee. Angrerett: I henhold til angrerettlovens §19b, er det ingen angrerett på denne tjenesten. Se eget punkt om dette.
• Det er ikke mulig å endre/bytte starttid etter at opprinnelig bestilt starttid er passert.
• Starttiden kan byttes til en annen person ved å ta kontakt med proshop senest 1 time før opprinnelig starttid.
• Ved eventuelt stengt bane grunnet værforhold og andre forhold, og du får slettet starttiden av oss, utstedes det et spillekort med tilsvarende verdi til en annen starttid. Ring 725 95152 for å benytte dette.

Proshop og kafé
Proshop og kafé er åpne! Ikke ta på produkter du ikke skal kjøpe! Bruk kontaktløs betaling eller kort i proshop og kafé! Bruk golfhanske inne i proshop.

Scorekort vil ikke være tilgjengelig.
Vi anbefaler å laste ned appen BirdieEyes der du kan taste score på din mobil. Her kan du legge inn score for deg selv og de andre du spiller med. Logg inn med Golfbox-id, så kommer du rett inn på din hjemmeklubb. Der finner du også booking av starttid, baneguide og andre nyttige funksjoner. Ved handicaptellende runder, kan du sende scoren rett fra BirdieEyes til handicapregulering i Golfbox.

Driving Range
Følg reglene for bruk av rangen. Disse er slått opp på plakater ved klubbhuset og i ballbua. Merk at myntautomaten er stengt. Rangekort kjøpes i proshop.
 
Turneringer
Det er nå åpnet for at vi kan arrangere turneringer, men vi må fortsatt ta hensyn til at vi lever med en stadig fare for smitte av koronaviruset. Det betyr f.eks. at vi må passe på at det ikke blir ansamling av personer, verken før under eller etter spill. Således er ikke shotgun-start og premieutdelinger tillatt. Man skal heller ikke ta på flater og gjenstander (f.eks. flaggstang, eller annet golfutstyr enn sitt eget), og man må til enhver tid holde minimum 1 m avstand til med- og motspillere og følge alle lokale restriksjoner. Terminliste finner du på denne nettsiden-