Aktuelt

Danske Bank/Danica Pensjon Open

Meld dere på Danske Bank/Danica Pensjon Open
Byneset Nord 30. mai kl. 09.00.

Velkommen til årets uhøytidlige veldedighetsturnering på Byneset Golfsenter. Inntektene fra årets turnering går uavkortet til Kirkens Bymisjons arbeide for vanskeligstilte barn i Trondheim. I tillegg til påmeldingsavgiften betaler alle en bot på kr. 20.- for hvert slag i bunker, OB eller i et hinder. Disse bøter summeres i løpet av runden og den totale "boten" sendes på VIPPS til 518746. Danske Bank og Danica Pensjon som sponsorer til turneringen vil hver for seg betale inn et beløp tilsvarende den totale potten av bøter til det gode formål. I fjor samlet vi inn 72 000,-  La oss slå dette i år!

Før runden sendes påmeldingsavgiften pr. person på kr.250.- med Vipps til 518746. Bekreftelse på betalt startgebyr forevises starter før utslag på hull 1.
Spilleformatet er 4-manns lag Scramble. Dere kan melde dere på som lag eller som enkeltpersoner. Vi setter sammen lag blant de som ikke melder seg på som lag.
Premier trekkes blant turneringens deltagere uavhengig av resultat. Premier til ca 50% av startfeltet i tillegg til vinnerlaget.

Påmeldingsfrist 28.mai kl. 12.00