Aktuelt

Årets klubbmestere er kåret!

Vi er stolte over å kunne gratulere Lars Martin Berg, vår egen Head Pro, som årets klubbmester!
Etter 18 hull på Syd og to runder på Nord, fra henholdsvis gul og hvit utslagstee, hvor Lars Martin leverte en score på 55 slag på Syd, 68 slag på dag to (som var på Nord) og søndagens finaledag (også Nord) på 69 slag. Dette gir en total på 192 slag. Vi gratulerer så mye!
På en flott andreplass kom Bynesets egen sønn Ole Fremstad på en fin totalscore på 199 slag, og Sindre Aschim leverte en flott tredjeplass med 207 slag!
Ingrid Brovold vant Klubbmesterskapet for damer og endte på en totalscore på 244 slag. Flott levert! Her kom Ann Kristin Leinum på en fin andreplass med 245 slag, mens Hilde Aarmo klarte 269 slag på tredjeplassen. Ikke mange konkurrenter i denne klassen, men gode prestasjoner på deltagerne!
I klassen for junior var deltagelsen enda færre, men like fullt imponerende. Her vant Vegard Granmo Markussen med en total på 222 slag og Kristian Hestad Eriksen kom på en fin andreplass med 240 slag.
Vi gratulerer så vel vinnere som deltagere med flott gjennomført klubbmesterskap og honnør til klubben for gjennomføring som tok godt vare på deltagere så vel som andre medlemmer og spillere på Byneset!
Du finner alle resultater i Golfbox under klubbturneringer!