Seniorgruppa

Byneset Golfklubb Damegruppa Seniorgruppa Junior og elite Vennskapsklubber
Separator

Seniorgolf på Byneset

Seniorgolf på Byneset
Seniorgolf er som navnet tilsier en aktivitet for de "voksne" medlemmer av klubben.

Seniorgolf på Byneset

Seniorgolf er som navnet tilsier en aktivitet for de "voksne" medlemmer av klubben.
Dette er definert som følger:
Damer og herrer som er eller fyller 50 år i løpet av året.

Spilledager:
Hver onsdag gjennom sesongen. Påmelding gjøres i golfbox. Påmeldingsfrist er mandag kveld kl 18.00 før hver onsdag.

Baner:
Vi spiller på begge banene Syd og Nord, men i hovedsak på Nord.

Spilleform:
Vil variere mellom singelspill og lagspill, slaggolf, stableford, texas scramble m.m.

Faste turneringer er "årets spiller" (8-10 runder pr. sesong hvorav 6-8 er tellende) og "eclectic" (5-7 runder pr. sesong).
Damer og herrer i samme klasse.
Damer: Rød tee (alle hcp)
Herrer: Gul tee, men herrer over 70 år kan etter eget ønske velge Rød tee

Starten foregår som "semi shootgun" fra de siste hullene på banen.

Handicap:
De som har etablert handicap spiller selvsagt ut fra dette. Spillere som har tatt kurset "veien til golf" og ikke har etablert hcp, spiller på hcp 36.

Premiering:
Vinner og plass 2 og 3 gir alltid premie, ut over dette vil premieringen være meget "sosial" som betyr at alle har likke stor sjanse til premie uansett plassering. 50% av deltakerne vil bli premiert. I tillegg bruker vi ofte å ha "closest to pin" på variert hull som også gir premie.

I tillegg er det gratis fellesmiddag for alle etter siste "årets spiller" runde

Startkontingent:
Gruppen er ment å være selvfinansiert, slik at starkontingenten på 100 kroner vil kjøres tilbake til deltakerne som premiering.

Målsetning:
Utvikle en sosial sammenkomst på Byneset hver onsdag formiddag, med golf og hyggelig miljø for de som har tid disponibel på formiddagen. Spill og trivsel på banen er en viktig faktor, men kaffe og premieutdeling etter dagens innsats er også en del av det gode miljø vi skal skape på Byneset.

Kontakt:
Seniorgruppas leder er Olav Meland.
Mobil: 907 26 666
E-post: o-melan@online.no

 

NSG-medlemmer i Byneset GK
For mange av våre seniorene som er medlemmer i NSG, er Lag-NM det store høydepunktet. Det arrangeres i år på en rekke baner 18. – 19. august. Byneset GK har deltatt i herre Lag-NM siden 2005. Laget gikk rett fra 3.divisjon til 1.divisjon, og siden har klubben deltatt i 1.divisjon. Ett år ble man sågar NM-mester.
For to år siden stilte herrene også lag i 3.divisjon. Det laget rykket opp til 2.divisjon, og i fjor stilte de tre lag, ett i hver divisjon. Men ikke nok med det. I fjor stilte også damene et lag. Det ble nr 2, men rykket ikke opp.
På herresiden er det mange kvalifiseringsturneringer, og det er laget «uttakskriterier» i samarbeid med trener Lars M Berg. Kort fortalt består disse av noen turneringer i regi av NSG, noen turneringer i regi av golfklubber i regionen og noen turneringer i regi av Byneset GK.
Individuelt NM går i år i Stavanger. Den lange reisen gjør kanskje at ikke så mange reiser, men i utgangspunktet er dette et høydepunkt for de beste spillerne i klubben. Det er tre klasser, 50 – 59, 60 – 69 og over 70.
Ellers arrangere NSG flere turneringer i Trøndelag. Både på våren og sensommeren arrangeres det en mandagsturnering på Byneset, Stiklestad, Stjørdal og Trondheim på dagtid. I tillegg arrangeres det fem uttaksturneringer (til landskamper), to i mai (26. og 27.) og tre i månedsskiftet juni-juli på de samme banene (minus Trondheim).
Nytt av året er at også ikke-medlemmer i NSG kan melde seg på turninger i egen klubb. Så seniorer: meld dere på.
NSG har ca 2700 medlemmer. Ca halvparten deltar ikke i turneringer. De er medlemmer i NSG pga fordelskort. Med det får man halv greenfee på et stort utvalg av klubber i Norge. Tilbudet gjelder på hverdag og før kl 14/15. Hvis du drar på golfferie i Norge, er dette et knalltilbud.